Vilhelmina kommun erbjuder i år ungdomar födda är 2006, 2007 och 2008 feriearbete under en vecka v24-33, 30 timmar/vecka. För att ha chans till feriearbete ska du vara folkbokförd i Vilhelmina kommun.

Genom feriearbete ges möjligheten att testa på arbetsmarknaden, lära sig nya saker och få goda erfarenheter att lägga till ett CV. Arbetet kommer att ske inom kommunens verksamheter eller hos föreningar inom kommunen. Lottning kommer att ske och det avgörs av slumpen vem som får plats.

Sista dag för att ansöka om feriearbete är fredag 12/5 2023.

För att ansöka om feriearbete, klicka på länken nedan ”Anmäl dig”. 

När du gjort din anmälan får du ett meddelande till din inkorg om att anmälan är registrerad. Du har möjlighet att göra upp till 8 val av platser i din ansökan. Fler val ökar dina chanser till en lottad plats.

Under maj månad får du besked om du blivit erbjuden en plats eller inte. Tänk på att du måste svara ja eller nej till platsen. All kontakt efter anmälan sker via e-post, därför är det viktigt att du använder en aktuell e-postadress i anmälan och bevakar din inkorg med jämna mellanrum.  

Som alternativ till ovanstående feriearbete kommer det även finnas möjlighet till ungdomar födda 2006, 2007 och 2008 att starta och driva ett sommarlovsföretag. Här kan du på egen hand eller tillsammans med en kompis, driva något eget under sommaren, som ditt feriearbete. Är du intresserad av sommarlovsföretag, läs mer här.

 

 

 

Termenul de depunere a cererii a expirat.

Inapoi