Skol och arbetsmarknadsverksamheten, Hembergsskolan

Beskrivning

Hembergsskolan söker utifrån erforderliga beslut en legitimerad lärare i svenska och tyska till grundskolans åk 7-9. Ytterligare ämnesbehörigheter är en självklar merit. Tjänstgöringsgraden är 100% med ferietjänst och ett vikariat under läsåret 23/24.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisning och tillsammans med dina kollegor ingår du i ämnes- och arbetslag där ni stöttar och hjälper varandra. I tjänsten ingår också handledarskap där ni har ett gemensamt ansvar för en klass och håller i gemensamma aktiviteter. Handledarskapsuppdraget innebär ett ansvar för klassen på gruppnivå samt individnivå.

Kvalifikationer

Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande och ser möjligheter med digitala tekniker i pedagogiska sammanhang.

Personliga egenskaper som har stor betydelse är att du är ansvarstagande, trygg och brinner för att skapa en utvecklande skola. Det är också viktigt att du kan agera professionellt i utmanande situationer.

Villkor

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 14 augusti 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Kontakt
  • Olivia Nybrand, 0940-14193
  • Agnetha Jonsson, 0940-14210
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Vilhelmina, vilhelmina@sverigeslarare.se
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb