Utbildningsförvaltningen, Volgsjö skola

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, en legitimerad grundskollärare till Volgsjö skola. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2024/2025 med start i augusti. Sysselsättningsgraden är 100 %. 

Volgsjö skola är en F-6 skola där även anpassad grundskola åk 1-9 ingår. Framför oss ser vi en röd tråd från förskola till skola och vidare till gymnasiet där lärprocessen håller hög kvalité och stimulerar alla barns- och elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där elever och personal trivs och känner sig trygga.

Skolans målsättning är att samma lärare ska följa eleverna från förskoleklass upp till åk 3 eller längre. Tillsammans med övriga medarbetare i samma årskurs ingår du i ett arbetslag där ni samarbetar med planering och andra gemensamma frågor. 

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som klasslärare på lågstadiet. Tillsammans med övriga medarbetare i samma årskurs ingår du i ett arbetslag där ni samarbetar med planering och andra gemensamma frågor. Undervisningen utformas utifrån Lgr-22.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk F-3. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg person som delar de grundläggande värderingarna i skolans styrdokument. Du har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever. Du skall vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet, du har samarbetsförmåga och god social kompetens. Som person är du tålmodig och visar lyhördhet och empati för andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande. 

Om Vilhelmina

Vilhelmina kommun är en vidsträckt kommun med närhet till härliga fjäll, lummiga skogar och vackra sjölandskap. Vi har en vacker natur som bjuder in till utevistelse året om - och kanske är det just det vi är mest kända för. Vilhelmina kan beskrivas som ett 5-minuterssamhälle. Det må ligga en bit från större städer, men väl på plats finns det mesta inom räckhåll. På fem minuter kan du i tätorten hämta barnen från förskolan, gå till jobbet, gymma efter jobbet eller ta skidorna/löparskorna i elljusspåret, och äta på någon av ortens caféer och restauranger.

Läs mer om vårt Vilhelmina här Flytta till Vilhelmina

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/49
Kontakt
  • Anna Sjögren, 0940-14457
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Vilhelmina, vilhelmina@sverigeslarare.se
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-07-26
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb