Socialtjänstens verksamhet, Äldreomsorgen, Äldreomsorg fjällen

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker under förutsättning av erforderliga beslut en undersköterska till Dikanäs. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sysselsättningsgrad 65 %.  

I Dikanäs arbetar hemtjänsten både i hemmen inom fjällområdet samt på Sagagården. Sagagården är en kommunal serviceanläggning som inrymmer såväl förskola, skolmatsal samt hyreslägenheter för äldre med hemtjänstinsatser. I huset finns en samlingslokal, Ljusgården, där äldre och yngre kan samlas för att tillsammans delta i aktiviteter eller lyssna på musikunderhållning. 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss får du arbeta med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Du kommer att få arbeta såväl självständigt som i grupp och med varierande uppgifter. Då mycket av tiden går ut på att åka runt till brukarnas hem så får du ta del av fjällvärlden även under arbetstid. 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i grupp. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar och helger. 

För tjänsten krävs B-körkort.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om arbetet, orten eller tips på boende.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65 %
Ort Dikanäs
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/31
Kontakt
  • Liselotte Hermansson, 070-6682572
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb