Verksamhetsområde sociala, Äldreomsorgen, Tallbacka

Beskrivning

Vill du ha ett arbete där du får göra skillnad för människor varje dag och vara en del i vårt härliga team? Som undersköterska hos oss får du möjlighet till ett varierat och meningsfullt jobb där ingen dag är den andra lik. Vi söker, under erforderliga beslut, nu 3 undersköterskor till Tallbacka med sysselsättningsgrad 100%, 85% och 80%.    

Tallbacka äldreboende är centralt beläget och indelat i fem avdelningar med särskilt boende och fyra avdelningar för personer med demenssjukdom. 

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du utifrån vår gemensamma värdegrund som innebär att de personer du möter får ett professionellt bemötande, trygghet, inflytande och delaktighet. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer

Du som söker har undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. I arbetet som undersköterska på Tallbacka ingår bland annat: 

  • Individanpassad omsorg innebär att du alltid sätter de boende i centrum. Du har kännedom om de boendes behov och önskemål för att skapa en meningsfull tillvaro.
  • Delaktighet. Vi arbetar för att de boende och deras anhöriga ska känna delaktighet.
  • Samverkan och samarbete med alla personer som finns runt den boende. Det är övriga professioner som ingår i teamet, anhöriga och närstående. 
  • Utveckling. Vi behöver löpande ta oss an nya utmaningar och du kan bidra med de goda idéer som hjälper oss att utvecklas. Du bidrar med ditt engagemang och är lösningsfokuserad.   
  • Ledarskap. I din roll som undersköterska hos oss har du olika ledarroller. Du är kontaktperson, ombud, du introducerar nya medarbetare och handleder elever/studenter.
  • Kvalité. Du är med och bidrar till att Tallbacka håller en god kvalitet. Du arbetar mot fastställda mål och med uppföljning och utvärdering av arbetet.
  • Arbetsglädje. Vi är alla en del i arbetsmiljön. En positiv inställning, bra bemötande, flexibilitet, rak och ärlig kommunikation bidrar till en god miljö. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I samband med din ansökan får du ange vilken/vilka sysselsättningsgrader du är intresserad av. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/57
Kontakt
  • Jeanette Berg, 0940-14165
  • Ann-Marie Lindmark, 0940-14112
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb