Verksamhetsområde sociala, Äldreomsorgen, Tallbacka

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker nu timvikarier till Tallbacka äldreboende. Tallbacka äldreboende är centralt beläget och indelat i fem avdelningar med särskilt boende och fyra avdelningar för personer med demenssjukdom. Tallbacka har totalt 18 lägenheter och 34 rum.  

Trygghet och en hemtrevlig miljö är en viktig del av äldreboendet där de boende kan ta del av gemenskap och närhet. Vi arbetar för att aktivera våra boende utifrån deras dagsform, med exempelvis utevistelser, bakning och mysiga fikastunder.  

På vår arbetsplats arbetar vi för att vi ska ha det roligt på jobbet med arbetsglädje och gemenskap.  

Som timvikarie hos oss är du en viktig del av brukarens vardag. Att arbeta som timvikarie innebär att du erbjuds kortare vikariat på olika avdelningar på Tallbacka.  

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Du kommer att få arbeta såväl självständigt som i grupp och med varierande uppgifter. Tjänstgöring under dagar, kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer

Du som söker har undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån deras behov och önskemål. Vidare ser vi gärna att du har god kunskap om demenssjukdomar och erfarenhet av att arbeta med personer som har en demensdiagnos.  

Som person vill vi att du kan arbeta mot gemensamt fastställda mål, har lätt för att samarbeta, är lyhörd och flexibel. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp och är en bra arbetskamrat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Villkor

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/157
Kontakt
  • Jeanette Berg, 0940-14165
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2022-12-23
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb