Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Äldreomsorg fjällen

Beskrivning

Tänk att få spendera en sommar i Vilhelminafjällen! Just nu söker vi vikarier till våra verksamheter i Saxnäs och Dikanäs, så din sommar i fjällen kan bli verklighet! Du har nu möjlighet att söka arbete som sommarvikarie på vårt äldreboende, i hemtjänsten och som personlig assistent.

I Saxnäs har vi ett äldreboende i fantastisk miljö med storslagna vyer över området. Äldreboendet har en samisk profil som vi är väldigt stolta över. På äldreboendet arbetar man även inom hemtjänsten, vilket gör att i ditt arbete får du både arbeta inom äldreboendet men också besöka äldre i sina hem i de kringliggande byarna.

I Dikanäs har vi också ett boende för äldre. Här bor man i egna lägenheter men har tillgång till hemtjänstpersonalen och till vår matsal och samlingslokal. Vi som arbetar här jobbar inom hemtjänsten och har ett mycket varierande arbete, vi är både är i huset och ger våra äldre stöd och vi åker runt i byarna och möter människor i sina hem.

Vi har dessutom brukare i våra fjälldalar som söker personliga assistenter för att få stöd i sitt liv.

Vi erbjuder dig

  • Gratis boende i elevhemmet eller ett bidrag till bostad upp till 4 000 kr/månad för semestervikarier som ej är skriven i Vilhelmina kommun. Gäller juni, juli och augusti sommaren 2023.  
  • En bonus för dig som arbetar minst 250 timmar denna sommar och kommer tillbaka och arbetar nästa sommar samt som utfört ett bra arbete. Chef anmäler in de semestervikarier som chef vill ska komma tillbaka och arbeta nästkommande sommar. Bonusen är på 5 000 kronor och betalas ut sommaren 2024.
  • Kontakt och stöd från inflyttarservice samt rabatthäfte som tilldelas alla nyinflyttade. 
  • Månadslön så att du får lön samma månad du arbetar.
  • Möjlighet till heltidsanställning.  

Arbetsuppgifter

I alla yrkesroller får du arbeta med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Du kommer att få arbeta såväl självständigt som i grupp och med varierande uppgifter. Då mycket av tiden går ut på att åka runt till brukarnas hem så får du ta del av fjällvärlden även under arbetstid.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i grupp. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar, helger och för vissa tjänster natt.

För tjänster inom hemtjänsten krävs B-körkort.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om arbetet, orten eller tips på boende.

Äldreboende/hemtjänst Saxnäs och Dikanäs, Liselotte Hermansson
tel: 070-668 25 72 mail: liselotte.hermansson@vilhelmina.se

Enhetschef för personliga assistenter, Marie Edvall
tel: 073-026 57 28 mail: marie.edvall@vilhelmina.se

Vi intervjuar och anställer löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-20
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Varierar
Ort Saxnäs/Dikanäs
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/144
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb