Socialförvaltningen, Medicinsk enhet

Beskrivning

Vi söker nu en arbetsterapeut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. 

Tjänsten är placerad på vår medicinska enhet som ansvarar för hälso- och sjukvården och rehabilitering, som utförs av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut i kommunens särskilda boenden, dagliga verksamheter eller hemma hos invånare som har svårigheter att uppsöka hälsocentral.

Schema, helgfri vecka med flextidsavtal.

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende och inom hemsjukvården. Arbetet innebär även handledning av personal samt utskrivning av personliga hjälpmedel. I arbetet ingår även att vara behjälplig vid rekvirering av arbetstekniska hjälpmedel. Du ska arbeta efter socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål.

Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Villkor

För denna tjänst krävs B-körkort. 

Om Vilhelmina

Vilhelmina kommun är en vidsträckt kommun med närhet till härliga fjäll, lummiga skogar och vackra sjölandskap. Vi har en vacker natur som bjuder in till utevistelse året om - och kanske är det just det vi är mest kända för. Vilhelmina kan beskrivas som ett 5-minuterssamhälle. Det må ligga en bit från större städer, men väl på plats finns det mesta inom räckhåll. På fem minuter kan du i tätorten hämta barnen från förskolan, gå till jobbet, gymma efter jobbet eller ta skidorna/löparskorna i elljusspåret, och äta på någon av ortens caféer och restauranger.

Läs mer om vårt Vilhelmina här Flytta till Vilhelmina

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/76
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Camilla Wistemar, Arbetsterapeuterna, 0940-14483
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb