Socialförvaltningen, Äldreomsorgen

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker nu semestervikarier till våra äldreboenden och hemtjänst.

I arbetet med våra äldre får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och att du får bidra till att äldre personer får möjlighet till en aktiv och meningsfull vardag. Du kommer att möta människor med olika bakgrund och erfarenhet, vilket skapar möten som stimulerar din personliga utveckling och vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig

  • Gratis boende i elevhemmet eller ett bidrag till bostad upp till 4 000 kr/månad för semestervikarier som ej är skriven i Vilhelmina kommun. Gäller juni, juli och augusti sommaren 2023.  
  • En bonus för dig som arbetar minst 250 timmar denna sommar och kommer tillbaka och arbetar nästa sommar samt som utfört ett bra arbete. Chef anmäler in de semestervikarier som chef vill ska komma tillbaka och arbeta nästkommande sommar. Bonusen är på 5 000 kronor och betalas ut sommaren 2024.
  • Kontakt och stöd från inflyttarservice samt rabatthäfte som tilldelas alla nyinflyttade. 
  • Månadslön så att du får lön samma månad du arbetar.
  • Möjlighet till heltidsanställning.  

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med att ge stöd och omsorg till våra äldre så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Här får du arbeta självständigt men också tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. På våra arbetsplatser arbetar vi för att vi ska ha det roligt på jobbet med arbetsglädje och gemenskap.

Vi ser gärna att du har förståelse för hur viktigt det är att varje person är delaktig och har inflytande över sin vardag. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig omsorg, stöd vid måltider, genomföra aktiviteter m.m.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som kan sätta sig in i andra människors situation och behov. Vi arbetar med helheten kring den äldre och därför kommer du att samarbeta med andra professioner som till exempel sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut, men även med anhöriga och andra viktiga personer för den äldre.

Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i grupp. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar, helger och för vissa tjänster natt.

För tjänster inom hemtjänsten krävs B-körkort. 

Kontakt

Vid frågor och funderingar hör av er till enhetscheferna.  

Hemtjänst, Birgitta Ohlsson tel 0940-140 29 och Kerstin Ottosson tel 0940-140 96
Äldreboende Åsbacka, Charlotta Wallin tel 0940-143 03 och Martha Sörlin tel 0940-140 97
Äldreboende Tallbacka, Jeanette Berg tel 0940-141 65 och Tina Svensson 0940-142 62

Vi intervjuar och anställer löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-20
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 100
Sysselsättningsgrad Varierar
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/143
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb