Socialtjänstens verksamhet

Beskrivning

Vill du ha ett meningsfullt och värdeskapande sommarjobb? Där du får skratta och dela glädje men även stötta människor vid känslostormar och tuffa stunder. Att ha ett jobb inom äldreomsorgen och LSS omsorgen betyder att du kan göra skillnad – på riktigt! Det du gör bidrar till att andra människor får en väl fungerande och meningsfull vardag. Sveriges viktigaste jobb helt enkelt! 

Vi söker semestervikarier till sommaren 2024 till enheter inom hemtjänst, äldreboende, gruppbostad, personlig assistans samt boendestödjare. I samband med ansökan får du ange vilka enheter du är intresserad av.  

Läs mer om våra verksamheter via denna länk, https://vilhelmina.se/omsorg-och-hjaelp/ eller kontakta oss! Se kontaktuppgifter nedan. 

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem på tätorten och i fjällen får du bidrag till bostaden upp till 4 000 kr/mån. Fråga rekryterande chef om denna möjlighet!

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom vård och omsorg är ett inspirerande och flexibelt jobb. I alla yrkesroller inom vård och omsorg får du arbeta med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Du kommer att få arbeta såväl självständigt som i grupp och med varierande uppgifter. Du får göra allt från att hjälpa någon att vara fräsch och att ta sin medicin, till att lära någon att shoppa med en surfplatta eller göra spontana dagsturer dit näsan pekar. Du kommer att möta människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i grupp. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar, helger och för vissa tjänster natt. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning som undersköterska, vårdbiträde, pedagogisk utbildning eller annan lämplig utbildning för yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. 

För att trivas och göra ett bra jobb måste du ha ett genuint intresse för människor och en vilja att hjälpa till. Du behöver vara bra på att samarbeta med andra och ha en stor ansvarskänsla, tålamod och engagemang. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Inom vissa av våra verksamheter krävs det att du är 18 år och för en del arbetsuppgifter inom vissa verksamheter krävs det B-körkort. 

Kontakt

För mer info eller funderingar ring, skicka sms eller mejla några av våra enhetschefer.

Enhetschef inom LSS omsorgen, Marie Edvall
Mail: marie.edvall@vilhelmina.se
Telefon: 073-0265728 

Enhetschef för hemtjänst tätort, Kerstin Ottosson
Mail: kerstin.ottosson@vilhelmina.se
Telefon: 070-2601700

Tillförordnad enhetschef för hemtjänst fjället, Kristina Fjellström
Mail: kristina.fjellstrom@vilhelmina.se
Telefon: 070-6682572

Enhetschef inom äldreboende, Charlotta Wallin
Mail: charlotta.wallin@vilhelmina.se
Telefon: 070-2440151

 

Vi intervjuar och anställer löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 150
Sysselsättningsgrad Varierar
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/122
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2023-12-13
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb