Socialförvaltningen, LSS-omsorgen

Beskrivning

Vi söker nu en boendeassistent till gruppbostaden Volgsjövägen 22. Tjänsten är en visstidsanställning under 6 månader med tillträde omgående. Sysselsättningsgrad: 80 % 

Arbetsuppgifter

Gruppbostad är en boendeform enligt LSS, Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. På boendet kommer ni att arbeta med varje individs styrkor, intressen och drömmar utifrån tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande. Pedagogiken skapar tydliga genomförandeplaner med konkreta, mätbara och realistiska mål kopplat till individens önskemål och behov.

I arbetsuppgifterna ingår att skapa en trygg, säker och hemlik miljö för individerna samt bistå vid personlig omvårdnad, vara ett stöd vid aktiviteter och att finnas som ett stöd för att skapa trygghet i vardagen. Du behöver möta individerna med ett professionellt förhållningssätt, där du på ett positivt sätt stödjer, uppmuntrar och engagerar individerna. Du behöver kunna ta egna initiativ och finnas tillhands i vardagen. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi utgår från de resurser och förmågor de individer vi jobbar för har. Vi anpassar stöd, omsorg och omvårdnad utifrån individuella behov av hjälp och stöd i det dagliga livet. Det kan tex handla om social samvaro, utevistelser, gemenskap med andra och sociala aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, barn- och fritid, pedagogisk utbildning eller annan lämplig utbildning för yrket. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Egenskaper som positivitet, flexibilitet, tålamod och engagemang värdesätts.

B-körkort är ett krav.


Övrigt

För mer information om tjänsten vänd dig till enhetschef Ulrica Johansson, telefon 0940-140 18 Välkommen med din ansökan senast 231006 innehållande personligt brev, meritförteckning samt referenser. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/100
Kontakt
  • Ulrica Johansson, 0940-14018
Facklig företrädare
  • Kommunal Vilhelmina, 010-4429671
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb