Skol och arbetsmarknadsverksamheten, Hembergsskolan

Beskrivning

Hembergsskolan i Vilhelmina kommun söker utifrån erforderliga beslut en legitimerad lärare i tyska till Hembergsskolan. Ytterligare ämnesbehörigheter är en självklar merit. Tjänsten innefattar närundervisning.

Tjänstgöringsgraden är 50 % med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad beroende på ämneskombination Tjänsten är ett vikariat för läsåret 23/24. Tjänsten är en ferietjänst med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Under tre månader kan du bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina. 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisning i tyska och tillsammans med dina kollegor ingår du i ämnes- och arbetslag där ni stöttar och hjälper varandra. I tjänsten kan det komma att ingå handledarskap där ni har ett gemensamt ansvar för en klass och håller i gemensamma aktiviteter. Handledarskapsuppdraget innebär ett ansvar för klassen på gruppnivå samt individnivå.

Kvalifikationer

Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande och ser möjligheter med digitala tekniker i pedagogiska sammanhang.

Personliga egenskaper som har stor betydelse är att du är ansvarstagande, trygg och brinner för att skapa en utvecklande skola. Det är också viktigt att du kan agera professionellt i utmanande situationer.

 

Villkor

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/97
Kontakt
  • Olivia Nybrand, rektor, 0940–14193
  • Agnetha Jonsson, biträdande rektor, 0940-14210
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Vilhelmina, vilhelmina@sverigeslarare.se
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Tillbaka till lediga jobb