Socialförvaltningen, Medicinsk enhet

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker nu under förutsättning av erforderliga beslut två sjuksköterskor för dagtjänstgöring till Medicinska enheten. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad 100 %, tillträde enligt överenskommelse.

Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena och hemsjukvården i Vilhelmina kommun. På enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och fotvårdsterapeut. Vi har ett nära samarbete med sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med övriga enheter inom socialförvaltningen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar verksamhets och individbaserad schemaläggning samt har flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor.

Kvalifikationer

För ovanstående tjänster kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. B-körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Villkor

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker fortlöpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/77
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Anna Nolén, Vårdförbundet, 0940-14480
Publicerat 2023-08-08
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb