Socialtjänstens verksamhet, Medicinsk enhet

Vi söker nu sjuksköterskor/distriktsköterskor som kan arbeta under sommaren 2023. Har du intresse av att arbeta i ett viktigt och stimulerande arbete är du den person vi söker. 

Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med äldre- och handikappomsorgen i det dagliga arbetet. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid medicinska enheten är dina arbetsuppgifter riktade till den specifika omvårdnaden för Vilhelmina kommuns särskilda boenden samt hemsjukvård. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-20
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Anna Nolén, Vårdförbundet, 0940-14480
Publicerat 2023-01-05
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb