Skol och arbetsmarknadsverksamheten, Volgsjö skola

Beskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i textilslöjd i grundskolans åk 3-6. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2024 med en sysselsättningsgrad på 75-100 %.

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisning i textilslöjd och tillsammans med dina kollegor ingår du i ett arbetslag där ni stöttar och hjälper varandra. 

Kvalifikationer

Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande och ser möjligheter med digitala tekniker i pedagogiska sammanhang. Personliga egenskaper som har stor betydelse är att du är ansvarstagande, trygg och brinner för att skapa en utvecklande skola. Det är också viktigt att du kan agera professionellt i utmanande situationer.

Villkor

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Om Vilhelmina

Vilhelmina kommun är en vidsträckt kommun med närhet till härliga fjäll, lummiga skogar och vackra sjölandskap. Vi har en vacker natur som bjuder in till utevistelse året om - och kanske är det just det vi är mest kända för. Vilhelmina kan beskrivas som ett 5-minuterssamhälle. Det må ligga en bit från större städer, men väl på plats finns det mesta inom räckhåll. På fem minuter kan du i tätorten hämta barnen från förskolan, gå till jobbet, gymma efter jobbet eller ta skidorna/löparskorna i elljusspåret, och äta på någon av ortens caféer och restauranger.

Läs mer om vårt Vilhelmina här Flytta till Vilhelmina

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/61
Kontakt
  • Anna Sjögren, 0940-14457
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Vilhelmina, vilhelmina@sverigeslarare.se
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb