Socialförvaltningen, Medicinsk enhet

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100 %, tillträde enligt överenskommelse.

Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena och hemsjukvården i Vilhelmina kommun. På enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och fotvårdsterapeut. Vi har ett nära samarbete med sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med övriga enheter inom socialförvaltningen i det dagliga arbetet. 

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor.

Vi tillämpar verksamhets och individbaserad schemaläggning samt har flextidsavtal. Tjänstgöring enligt schema med dagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer

För ovanstående tjänster kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. B-körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Villkor

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker fortlöpande.

Om Vilhelmina

Vilhelmina kommun är en vidsträckt kommun med närhet till härliga fjäll, lummiga skogar och vackra sjölandskap. Vi har en vacker natur som bjuder in till utevistelse året om - och kanske är det just det vi är mest kända för. Vilhelmina kan beskrivas som ett 5-minuterssamhälle. Det må ligga en bit från större städer, men väl på plats finns det mesta inom räckhåll. På fem minuter kan du i tätorten hämta barnen från förskolan, gå till jobbet, gymma efter jobbet eller ta skidorna/löparskorna i elljusspåret, och äta på någon av ortens caféer och restauranger.

Läs mer om vårt Vilhelmina här Flytta till Vilhelmina

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/59
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Anna Nolén, Vårdförbundet, 0940-14480
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb