Socialförvaltningen, Medicinsk enhet

Beskrivning

Vi söker nu en arbetsterapeut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. 

Tjänsten är placerad på vår medicinska enhet som ansvarar för hälso- och sjukvården och rehabilitering, som utförs av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut i kommunens särskilda boenden, dagliga verksamheter eller hemma hos invånare som har svårigheter att uppsöka hälsocentral.

Schema, helgfri vecka med flextidsavtal.

 

Arbetsuppgifter

Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende och inom hemsjukvården. Arbetet innebär även handledning av personal samt utskrivning av personliga hjälpmedel. I arbetet ingår även att vara behjälplig vid rekvirering av arbetstekniska hjälpmedel. Du ska arbeta efter socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål.

Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

För denna tjänst krävs B-körkort. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/131
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Leena Grönlund, Arbetsterapeuterna, 094014308
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-08-07

Tillbaka till lediga jobb