Socialförvaltningen, Medicinsk enhet

Vilhelmina kommun söker nu en fysioterapeut. Tjänsten är ett vikariat under cirka ett år med möjlighet till förlängning. Har du intresse av att arbeta i ett viktigt och stimulerande arbete? Vad bra! Då är du den person vi söker.

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka här och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut arbetar du med att utföra yrkesspecifika insatser inom rehabilitering. Ansvara för bedömning, behandling och uppföljning för personer som bor/vistas inom Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du ansvarar även för rehabiliteringsinsatser i personers hem som är inskrivna i hemsjukvården.

Kvalifikationer

Legitimation för fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.
Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om Vilhelmina

Vilhelmina kommun är en vidsträckt kommun med närhet till härliga fjäll, lummiga skogar och vackra sjölandskap. Vi har en vacker natur som bjuder in till utevistelse året om - och kanske är det just det vi är mest kända för. Vilhelmina kan beskrivas som ett 5-minuterssamhälle. Det må ligga en bit från större städer, men väl på plats finns det mesta inom räckhåll. På fem minuter kan du i tätorten hämta barnen från förskolan, gå till jobbet, gymma efter jobbet eller ta skidorna/löparskorna i elljusspåret, och äta på någon av ortens caféer och restauranger.

Läs mer om vårt Vilhelmina här Flytta till Vilhelmina

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/9
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb