Socialtjänstens verksamhet, Medicinsk enhet

Beskrivning

Vilhelmina kommun söker nu dig som just nu utbildar dig till sjuksköterska. I sommar, under juni, juli och augusti, har du möjlighet att jobba parallellt med leg. sjuksköterska och utföra delegerade uppgifter utifrån erfarenhet och avklarade moment i utbildningen. Delegerade uppgifter kan vara ex provtagning, katetersättning, medicindelning, sårbehandling mm.

Du kommer gå dagtid, kvällar och helger upp till heltid utifrån överenskommelse. För att vara aktuell vill vi att du arbetar minst tre veckor.

Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. På enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi har ett nära samarbete med sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med övriga enheter inom socialas  verksamhetsområde i det dagliga arbetet. Vi tillämpar verksamhets och individbaserad schemaläggning samt har flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterskeassistent är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter sociala utskottets mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor.

Kvalifikationer

För ovanstående tjänst kräver vi att du är under utbildning till sjuksköterska och har läst minst en termin på sjuksköterskeprogrammet. B-körkort är meriterande. 

Villkor

Allmän visstidsanställning under juni, juli och augusti 2023.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Upp till 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/26
Kontakt
  • Tina Svensson, 0940-14262
Facklig företrädare
  • Anna Nolén, Vårdförbundet, 0940-14480
Publicerat 2023-02-17
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb