Skol och arbetsmarknadsverksamheten

Beskrivning

Grundskolan i Vilhelmina kommun söker en legitimerad lärare i musik till grundskolans åk 4-9. Ytterligare ämnesbehörigheter är en självklar merit.

Tjänstgöringsgraden är 100% med ferietjänst, tillsvidareanställning. Tillträde 16 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisning i musik. Har du andra behörigheter är det en självklar merit. Du är också delaktig i skolans avslutningar och andra arrangemang inom skolan som berör musik. Du ingår tillsammans med dina kollegor i ämnes- och arbetslag där ni stöttar och hjälper varandra.

Du kommer att ha din arbetsplats på två skolor i kommunen, Volgsjö skola samt Hembergsskolan. Vi har ett nära samarbete och arbetar med att skapa en röd tråd genom hela grundskolan.

Kvalifikationer

Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande och ser möjligheter med digitala tekniker i pedagogiska sammanhang.

Personliga egenskaper som har stor betydelse är att du är ansvarstagande, trygg och brinner för att skapa en utvecklande skola. Det är också viktigt att du kan agera professionellt i utmanande situationer.

Villkor

Provanställning kan komma att tillämpas.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 16 augusti 2023 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vilhelmina
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/58
Kontakt
  • Olivia Nybrand, rektor åk 7-9, 0940–14193
  • Lena Olofsson, rektor åk 4-6, 0940–14177
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Vilhelmina, vilhelmina@sverigeslarare.se
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb